Mainos
Mainos

Maailman parhaat mokkapalat, suorastaan suussa sulavan täydelliset loihdit tällä Hellapoliisin laatimalla mokkapalareseptillä. Mokkapalat ovat helppo ja nopea leivonnainen kahvipöytään, lastenkutsuille ja muihin herkutteluhetkiin.

uunipellillinen, noin 25 annosta

  • 3 munaa
  • 3 dl sokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 ½ dl maitoa
  • 1 dl (100 g) sulatettua voita tai margariinia

Kuorrute

  • 300 g tomusokeria
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • 2 rkl sulatettua voita tai margariinia
  • n. 4 rkl vahvaa kahvia

Pinnalle

  • strösseleitä

Valmistusohje

Mokkapalat, ohje:

1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti.

2. Lisää maito ja sulatettu voi tai margariini. Sekoita taikina tasaiseksi ja levitä reunalliselle, leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

3. Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Valmista mokkapalojen kuorrute:

1. Mittaa kulhoon tomusokeri, kaakaojauhe, sulatettu voi ja kahvi. Sekoita tasaiseksi. Jos kuorrute tuntuu löysältä, lisää hieman tomusokeria. Paksua kuorrutetta voit ohentaa puolestaan kahvilla.

2. Levitä kuorrute lämpimän torttulevyn pinnalle ja ripottele päälle värikkäitä strösseleitä.

Leikkaa annospaloiksi ja herkuttele!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme