Mainos
Mainos

Tämä pohjoismainen kesäklassikko tarvitsee tuskin muuta seurakseen kuin keitetyt uudet perunat ja tilliä.

Neljälle

  • 4-6 ahventa (n. 1 kg)
  • 50 g voita
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 3 dl vettä
  • 1 nippu tilliä silputtuna
  • 1 nippu persiljaa silputtuna
  • 6 valkopippuria rouhittuna
  • 1 maustemitta timjamia
  • sitruunaa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Perkaa ja suomusta kalat. Suolaa sisä- ja ulkopuolelta.

2. Voitele pata ja laita kalat pataan selät ylöspäin. Sekoita jauho veteen ja kaada kalojen päälle. Lisää mausteet ja yrttisilput. Keitä hiljaa kypsiksi, noin 15 minuuttia.

3. Mausta kastike sitruunalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme