Mainos
Mainos

Smetana on ihana lisäke muikunmädille. Itsekin smetanaa voi hapattaa, mutta helpoimmin sitä saa kauppojen maitotuotehyllyiltä.

Neljälle

  • 100 g muikunmätiä
  • 2 tuoretta punajuurta
  • 1 punasipuli
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Harjaa punajuuret tarkoin ja keitä ne pehmeiksi, noin 20 minuuttia. Paina kuoret irti sormilla. Anna jäähtyä ja suikaloi hienoksi. Kuori ja silppua punasipuli.

3. Ota lusikalla smetanasta munanmuotoisia nokareita ja aseta ne tarjolle yhdessä muikunmädin, punasipulisilpun ja punajuurisuikaleiden sekä sitruunalohkojen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme