Mainos
Mainos

Mustaherukkavaahto on täydellisen aterian loppusilaus.

6 annosta

  • 4 kpl liivatelehtiä
  • 31/2 dl maitoa
  • 2 rkl ohrakasta
  • 100 g mustaherukoita
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • 3/4 dl sokeria
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Kuumenna 2 dl maitoa ja ohrakas koko ajan sekoittaen ja anna kiehua pari minuuttia. Vatkaa kiisseliä vaahdoksi parin minuutin ajan.

Kuumenna 1 dl maitoa kiehuvaksi ja sulata liotetut liivatelehdet siihen. Lisää liivatelehtiseos kiisseliin vatkaten. Jatka vatkaamista muutama minuutti.

Sekoita vaahdon joukkoon soseutetut mustaherukat, sokeri ja suola. Jaa vaahto annosmaljoihin ja koristele.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme