Mainos
Mainos

Mustekalaa lehtisellerin ja pähkinöiden kera

Tämä klassinen ravellolainen salaattiresepti yhdistää tuoreen mustekalan ja saksanpähkinän, joka on suosittu ruoka-aines Amalfin rannikolla. Kun aineksiin vielä lisää neitsytoliiviöljyn, on tulos aivan upea alku aterialle.

4 hengelle

  • 600g mustekalaa, pestynä (mustekalan asemesta voi käyttää kalmaria)
  • 2 selleriä
  • 1/4 kuppia saksanpähkinöitä, pilkottuna
  • 1 sitruuna
  • 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • pieni nippu persiljaa, silputtuna
  • suolaa maustamiseen

Tee näin

    Valmistusohje

    - Keitä mustekalaa 10 minuuttia tai kunnes se on pehmeää. Leikkaa ohuiksi siivuiksi ja heitä isoon kulhoon.

    - Tee vihanneskuorimella selleristä ohuita lastuja. Jos haluat lastuista rapeampia, jäähdytä niitä jääpalojen päällä muutaman minuutin ajan.

    - Lisää sellerinlastut kulhoon pähkinöiden, öljyn, suolan ja juuri puristetun sitruunamehun kanssa.

    - Sekoita hyvin.

    Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme