Mainos
Mainos
Reseptin tarjoaa: Myllyn Paras

Kermaviili antaa mukavasti pientä hapokkuutta tämän maistuvan tortun täytteeseen. Pohjan voi leipoa itse tai käyttää valmista kauramurotaikinaa.

Piirakkavuoallinen, halkaisija n. 28 cm

Mustikkapiirakan pohja

  • 125 g margariinia tai voita
  • ¾ dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • ½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 4 dl pikakaurahiutaleita

Täyte

  • 3 dl mustikoita

Kermaviiliseos

  • 2 dl kermaviiliä
  • ½ dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1.Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää kananmuna vatkaten. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kaurahiutaleet. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle.

2. Kaada päälle mustikat.

3. Sekoita kermaviiliseoksen aineet keskenään ja kaada se marjojen päälle.

Paista 175 asteisen uunin keskitasolla n. 35 min.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot