Mainos
Mainos

Snapsi voidaan maustaa monilla marjoilla, kuten puolukoilla, pihlajanmarjoilla tai mustillaviinimarjoilla. Saat itse päättää, minkä verran haluat marjanmakua snapsiisi. Jos snapsistasi tulee liian vahvaa, voit käyttää sitä esanssina ja ohentaa makua maustamattomalla viinalla.

Yksi pullollinen

  • 3 dl mustikoita
  • 37 cl maustamatonta kirkasta viinaa

Valmistusohje

1. Laita mustikat lasipurkkiin. Kaada päälle viina, niin että se peittää marjat. Sulje hyvin ja anna seistä muutamia viikkoja.

2. Siivilöi ja käytä mustikkasnapsia antamaan makua maustamattomaan viinaan. Sitä voi myös säilyttää vielä pari kuukautta. Siivilöi neste suodattimen läpi ennen kuin kaadat sen puhtaaseen pulloon. Maista ja "laimenna" viinalla, jos maku on liian voimakas.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme