Mainos
Mainos

Rakuunaiset pikkuporkkanat kyydittävät leffailtaa vauhdikkasti.

Ainekset

  • 250 g valmiita pikkuporkkanoita
  • rakuunaa

Balsamicosiirappi

  • 1/2 dl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
  • 1 dl omenamehua
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • siirappia

Valmistusohje

Keitä porkkanat kypsiksi. Ripottele kypsien porkkanoiden päälle hienonnettua rakuunaa. Mausta porkkanat balsamicosiirapilla.

Siirapista riittää seuraavallekin kerralle. Säilytä siirappia kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.

Tarjoa porkkanoita aterian lämpimänä lisäkkeenä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme