Mainos
Mainos

Nauhapastaa San Miniaton tryffeleiden kera

Davidin mielestä kaikkien tryffelireseptien kuuluisi olla niin yksikertaisia, että sienien huumaannuttava maku voisi loistaa.

4 hengelle

  • 400g tuoreita tagliatelleja
  • 4 ruokalusikallista voita
  • 2 ruokalusikallista juuriraastettua parmesaanijuustoa
  • vastaraastettuja tryffeleitä ja tryffelilastuja.

Tee näin

    Valmistusohje

    Davidin ystävä Marzia opetti San Miniatossa reseptin, jolla saa tryffeleiden ominaisuudet kauniisti esille.

    - Keitä kiehuvassa ja suolatussa vedessä tuoreita tagliatelleja. Ota ne pois vedestä noin kaksi minuuttia ennen kuin ovat "al dente". Huhtele ne, mutta jätä hiukan pastavettä jäljelle.

    - Sulata voi pannussa ja lisää tagliatellet sekä niistä jäänyt vesi. Jos pasta on liian kuivaa, kaada lisää pastavettä.

    - Lisää parmesaanijuusto ja tryffeliraaste. Anna kaiken paistua pannulla minuutin ajan niin että kastikkeen koostumus sakeutuu.

    - Aseta luomus lautaselle ja ripottele päälle tryffelilastuja.

    Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme