Mainos
Mainos

Kun nokkoset ovat juuri puhjenneet haurain versoin, niistä saa ihanaa keittoa. Pakastettujakin nokkosia voi hyvin käyttää, jos haluat sitä vuoden ympäri.

Neljälle

  • ½ l vastapoimittuja nokkosia
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoa
  • 12 dl kana- tai lihalientä
  • suolaa ja pippuria
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  • 4 kovaksikeitettyä munaa

Valmistusohje

1. Huuhtele nokkoset hyvin. Ryöppää niitä 5 minuuttia vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.

2. Silppua nokkoset. Kuullota voita ja jauhoa kasarissa, ohenna liemellä. Lisää nokkossilppu, keitä muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita ruohosipulisilppu keittoon.

3 Tarjoile keitto ja munanpuolikkaat keittolautasilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme