Mainos
Mainos

Makuja-kokki Henri Alén tarjoilee nopeasti valmistuvaa kaali-puolukkasalaattia irlantilaisen lammaspadan seurana. Pirteä salaatti toimii hyvin myös muiden liharuokien lisukkeena.

Ainekset

  • 400g punakaalia
  • 1 punasipuli kuorittuna
  • 1 iso porkkana kuorittuna
  • vajaa 1 dl puolukoita
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,7 dl valkoviinietikkaa
  • 0,5 dl öljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Suikaloi kaali ja sipuli ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana ja yhdistä raaste sipulin ja kaalin kanssa kulhossa. Lisää mukaan puolukat. Kiehauta sokeri, etikka ja öljy ja kaada seos kaalisalaatin joukkoon. Mausta salaatti lopuksi suolalla ja pippurilla.

Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme