Mainos
Mainos

Kevään ensimmäistä raparperipiirasta kaipaa. Tämä on klassikko. Ihaninta vaniljakastikkeen kanssa.

Neljälle

Pohja

  • 3 dl vehnäjauhoa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 maustemitta suolaa
  • 175 g voisulaa

Täyte

  • 500 g raparperisiivuja
  • sokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita kuiva-aineet, lisää voisula ja sekoita yhteen. Painele taikina piirasvuokaan.

2. Laita raparperisiivut piirasvuokaan, sokeroi maun mukaan. Paista kypsäksi noin 20-25 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme