Mainos
Mainos

Osta ohueksi leikattuja kylkiluurivejä. Ulkogrillaajille on hyvä kikka kypsentää kyljet uunissa ja sitten vain lämmittää ne grillissä oikean vaikutelman saamiseksi.

4-6 hengelle

  • 2 kg sian kylkiluurivejä

Grillikastike

  • ½ silputtu sipuli
  • 1 rkl voita
  • ½ dl vettä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl worchestershirekastiketta
  • ½ dl sitruunamehua
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 2 dl chilikastiketta
  • ½ dl punaviiniä
  • suolaa ja paprikajauhetta

Lisäksi

  • keitettyä riisiä rusinoiden kera

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuullota sipulisilppu kiiltäväksi voissa kasarissa, sekoita sitten joukkoon muut kastikkeen ainekset ja keitä hiljaa 20 minuuttia.

2 Laita kylkirivit uunipannun ja peitä foliolla. Laita ne unin keskitasolle noin 20 minuutiksi. Poista folio, alenna lämpö 175 asteeseen ja penslaa kastikkeella luurivit. Paista 1,5 - 2 tuntia ja penslaa kastikkeella silloin tällöin. Käännä kylkirivit puolivälissä paistoa.

3. Leikkaa kylkirivit annospaloihin. Rusinoiden kera keitetty riisi maistuu lisäkkeenä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme