Mainos
Mainos

Jos ruokalaji tulee ranskalaisesta Normandian maakunnasta, se tarkoittaa, että mukana on omenoita! Tämä ruokalaji keitetään omenasiiderissä ja koristellaan omenalohkoilla.

Neljälle

  • 700 g porsaanfileetä
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria

Marinadi

  • 1 pieni keltasipuli, lohkoina
  • 1 porkkana, paloina
  • 5 dl omenasiideriä

Kastike

  • 1 liha-kasvisliemikuutio
  • ½ dl siivilöityä marinadia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
  • 1 suuri vihreä omena, pieninä kuutioina

Valmistusohje

1. Puhdista filee, jaa se kahteen osaan ja laita marinadiin yön yli jääkaappiin.

2. Ota liha marinadista, siivilöi marinadi.

3. Mausta liha, paista filee kypsäksi pannulla keskilämmöllä n. 20 minuuttia, kääntele muutamaan kertaan.

4. Sekoita murustettu liemikuutio, marinadi ja kerma, keitä kokoon ilman kantta kunnes kastike sakenee.

5. Mausta sinapilla ja mausteilla, kääntele mukaan persilja ja omenakuutiot.

6. Tarjoile liha kastikkeen ja perunalumen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme