Mainos
Mainos

Porsaanliha ja omena ovat vanhanajan hyväksi havaittu, aina onnistunut yhdistelmä. Jos haluat ruoasta hieman kastikkeisemman ja nykyaikaisemman, lisäät esimerkiksi tomaattimurskaa.

Kuudelle

  • 6 porsaankyljystä
  • hieman jauhettua inkivääriä
  • 500 g basilikalla maustettua tomaattimurskaa
  • 1 dl lientä
  • 2-3 hapanta omenaa, lohkoina
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset, ruskista ne molemmin puolin. Kaada päälle liemi ja jälkipaista kannen alla 10 minuuttia.

2. Peitä kyljykset tomaattimurskalla, kuumenna kiehuvaksi.

3. Paista omenalohkot nopeasti voissa pannulla, koristele kyljykset niillä ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme