Mainos
Mainos

Tarjoile tämä herkullinen, sekä vadelmia että omenoita sisältävä piirakka kesävälipalaksi.

Raaka-aineet, neljälle

  • 2 punaista omenaa
  • 150 g voita
  • 1½ dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl tuoreita vadelmia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lohko omenat. Sekoita voi ja sokeri ilmavaksi, lisää muna. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja sekoita taikinaan.

2. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan, halkaisijaltaan n. 24 cm. Painele omenalohkot taikinaan ja ripottele päälle vadelmat.

3. Paista uunissa 35-40 minuuttia. Kevyesti vatkattu kerma maistuu hyvältä piirakan kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme