Mainos
Mainos

Opiskelijan tonnikalapasta on nopea arkiruoka, jota voit tuunailla mielesi mukaan. Tarjoa halutessasi lisäksi juustoraastetta.

Ainekset (1 annos)

  • 5 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • 2 dl pastaa
  • 1 prk tonnikalapaloja öljyssä, öljyineen
  • reilusti lehtipersiljaa tai muuta yrttiä
  • lime- tai sitruunapippuria
  • (suolaa)
  • 2 dl juustokermaa

Valmistusohje

Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta.

Lisää joukkoon tonnikalapalat öljyineen.

Hienonna lehtipersilja tai muu yrtti ja sekoita joukkoon.

Mausta lime-tai sitruunapippurilla. Kaada joukkoon juustokerma. Kiehauta.

Tarkista maku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Raasta pinnalle halutessasi juustoraastetta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme