Mainos
Mainos

Ranskalainen erikoisuus, joka on helppo ja halpa valmistaa.

Kuudelle

  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ l lientä
  • 6-7 keskikokoista sipulia, viipaleina
  • 1 laakerinlehti
  • 1 tl timjamia
  • 6 viipaletta vaaleaa leipää
  • juustoraastetta
  • pippuria

Valmistusohje

1. Paahda jauhot kuivalla pannulla ilman että ne palavat. Laita suureen kattilaan ja lisää kuumaa lientä, vatkaa sileäksi.

2. Ruskista sipulit nokareessa voita pannulla, lisää kattilaan. Lisää mausteet. Keitä hiljalleen 20-30 minuuttia.

3. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Jaa soppa uuninkestäville lautasille. Paloittele leipäviipaleet ja laita ne keiton päälle. Ripottele päälle juustoa, gratinoi uunissa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme