Mainos
Mainos

4:lle hengelle

  • 6 dl kana- tai kasvislientä
  • 2 dl kermaa
  • n. 5 valkosipulinkynttä
  • 1 salottisipuli
  • 1 peruna pieninä paloina
  • nokare voita
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Kääri valkosipulit folioon ja paahda nyyttejä 200°c:ssa noin 20 minuuttia. Kuullota salottisipuli ja peruna kattilassa. Lisää liemi ja keitä kunnes peruna on kypsä. Lisää joukkoon valkosipuli ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Hauduta miedolla lämmöllä hetki, jotta maut yhdistyvät. Lisää kerma ja sekoita sauvasekoittimella kunnes keitto on kuohkeaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme