Mainos
Mainos

Haluatko, että kotonasi tuoksuu kuten Pariisissa syksyisin? Paahda kastanjoita ja tarjoile ne naposteltavana! Kastanjat kannattaa ostaa kaupasta, sillä Suomen luonnossa kasvavat hevoskastanjat eivät ole syötäviä.

Neljälle

  • n. 750 g kastanjoita
  • karkeaa suolaa
  • n. 100 g voita
  • hieman raastettua sitruunankuorta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Asettele kastanjat karkealle suolapedille uunipannuun. Leikkaa niiden terävään päähän ristiviillot ja aseta viillot ylöspäin. Paahda uunissa n. 25 minuuttia tai kunnes sisus on kermainen.

2. Sekoita samalla voi pehmeäksi ja sekoita sitruunankuoren kera. Laita kylmään.

3. Tarjoile kastanjat voinokareiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme