Mainos
Mainos

Tämä on ketterä jälkiruoka, jonka voit toki tarjoilla myös jäätelön kanssa.

Neljälle-kuudelle

  • 6 päärynänpuolikasta (säilykepäärynöitä)
  • 2 dl appelsiinimehua
  • 2 rkl hunajaa
  • 3 rkl hienonnettua pistaasipähkinää
  • 3 dl kermaa
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Sulata hunaja paistokasarissa ja lisää mehu. Keitä kokoon hiljalleen, lisää tarvittaessa hedelmälientä purkista. Anna jäähtyä.

2. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri.

3. Lisää päärynät kermavaahtoon, kaada päälle kastike ja ripottele päälle pistaasirouhe.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme