Mainos
Mainos

Päärynät mustaherukkakastikkeessa kerman ja tuoreiden viikunoiden kera

Tämä on maukas ja jännittävä jälkiruoka.

Neljälle

  • 4 päärynää
  • 1 prk mustaherukkahilloa tai -marmeladia

Tarjoiluun

  • 3 dl kuohukermaa
  • 4 tuoretta viikunaa

Valmistusohje

1. Sekoita purkilliseen mustaherukkahilloa tai -marmeladia sen verran vettä, että siitä tulee kastike. Marmeladia ei tarvitse siivilöidä, mutta hillo voi kaivata siivilöintikerran.

2. Kuori päärynät ja keitä ne pehmeiksi kastikkeessa miedolla lämmöllä, tähän menee 5-30 minuuttia päärynöiden alkuperäispehmeydestä riippuen.

3. Lohko viikunat, vatkaa kerma. Tarjoile päärynät kuumina tai haaleina viikunoiden ja kermavaahdon kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme