Mainos
Mainos

Kahden pikkuleivän väliin piilotettu hasselpähkinätäyte on herkullista. Suklaakoristelu kruunaa nämä ylelliset mutta helposti valmistettavat pikkuleivät.

40 kpl

  • 175 g voita
  • 1 ¼ dl tomusokeria
  • 2 munankeltuaista
  • 1 maustemitta suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 4 ¾ dl vehnäjauhoja
  • n. 150 g valmista hasselpähkinämassaa
  • 50 g kilosuklaata

Valmistusohje

1. Sekoita voi ja sokeri voimakkaasti, lisää keltuaiset yksi kerrallaan, sitten suola, vanilja ja niin paljon jauhoja, että saat notkean taikinan.

2. Muotoile taikinasta kaksi n. 6 cm paksuista rullaa, kääri ne muovikelmuun ja laita jääkaappiin 1 tunniksi.

3. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa rullat 2 mm paksuisiksi viipaleiksi, laita pikkulei8vät leivinpaperille pellille, paista 10-12 minuuttia ja anna jäähtyä.

4. Levitä pähkinämassaa puolelle pikkuleivistä, laita ne yhteen kaksi ja kaksi. Koristele sulalla suklaalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme