Mainos
Mainos

Eksoottinen endiivisalaatti maustetaan pähkinäöljyllä. Henri Alénin reseptillä valmistuvaa herkkua voi tarjoilla lisäkkeenä tai alkuruokana. Henri itse yhdistää maukkaan salaatin katkarapuomelettiin.

Ainekset

  • 2 endiiviä
  • 1 punasikuri
  • 0,5 dl saksanpähkinärouhetta
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • tilkka juoksevaa hunajaa
  • 2 tl pähkinäöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa endiiveistä ja punasikureista kanta pois ja poista uloimmat lehdet. Leikkaa salaatit pituussuunnassa paloiksi.

Laita salaatinlehdet kulhoon ja lisää joukkoon loput raaka-aineet. Sekoita hyvin ja tarjoile heti

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme