Mainos
Mainos

Paistettua madetta punajuuripaistoksella

Henri Alén loihtii perinteisestä mateesta nykypäivän herkun. Paistetun mateen kanssa maistuu kapriksilla maustettu punajuuripaistos.

Ainekset

  • 700 g madefileetä
  • 1 dl ruisjauhoja
  • 2 isoa punajuurta keitettynä
  • 1 punasipuli
  • 1 sitruuna
  • 2 tl kapriksia
  • 0,5 dl oliivia renkaina
  • noin 3 rkl voita
  • nippu persiljaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

Leikkaa madefilee noin peukalon paksuisiksi paloiksi. Mausta palat suolalla ja pippurilla. Pyörittele ne ruisjauhoissa ja paista pannulla nopeasti voissa kypsiksi.

Kuutioi punajuuret ja hienonna punasipuli. Lämmitä pannu ja paista punajuuria sekä sipulia runsaassa voissa. Lisää mukaan sitruunanmehu, etikka, kaprikset ja oliivit. Lisää lopuksi mukaan runsaasti leikattua persiljaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme