Mainos
Mainos

Ihana kasviskeitto saa täyteläisen silauksen kermasta. Täydellinen lounas.

Ainekset

  • 200 g palsternakkaa
  • 200 g punajuuria
  • 1 sipuli
  • 25 g voita
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 dl maitoa
  • 2 dl kermaa
  • tuoretta leipää

Valmistusohje

Kuori juurekset ja pilko ne. Kuullota palat voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vettä niin, että ainekset peittyvät ja keitä kunnes punajuuret ovat pehmeitä.

Soseuta sauvasekoittimella tai blenderissä, lisää maito ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi. Vatkaa kermaa hiukan, niin että se kuohkeutuu vähän ja kaada keiton joukkoon.

Koristele keitto yrteillä ja tarjoa juustotankojen tai tuoreen leivän kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme