Mainos
Mainos

Kananmunaton pannukakku tehdään valurautapannussa, jonka kahva kestää uuninlämpöä. Jos sinulla ei ole sellaista,tavallinenkin uunivuoka kelpaa.

1 kakkuun

  • 75 g voita
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kidesokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 2 dl piimää
  • rouhittua mantelia koristeeksi
  • raesokeria koristeeksi
  • voita + korppujauhoja pannuun

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kuivat ainekset, lisää pieneksi kuutioitu voi. Lisää piimä ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun paistinpannuun. Ripottele päälle manteleita ja raesokeria.

3. Paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme