Mainos
Mainos

Juhlista viikonloppua helppolla ja täyteläisellä pannukakulla. Pannarin raaka-aineetkin löytyvät lähes jokaisesta kodista!

Ainekset

  • 1 l maitoa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 kananmunaa
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,75 g sulatettua voita

Valmistusohje

Vatkaa maitoon jauhot, kananmunat ja sokeri. Lisää lopuksi sulatettu voi ja sekoita.

Anna jauhojen turvota noin puoli tuntia. Paista pannukakkua 220-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile pannukakku vaniljajäätelön tai kermavaahdon ja hillon kanssa.

Voit korvata puolet jauhoista leseillä tai kaurahiutaleilla ja turvottaa taikinaa vaikkapa yön yli jääkaapissa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme