Mainos
Mainos

Lapset rakastavat pannuleipiä välipalana.

20 kpl

  • 2 tl kokonaisia fenkolinsiemeniä
  • 2 tl kokonaisia aniksia
  • 13 dl ruissihtijauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl soodaa
  • 5 dl piimää
  • 1 ½ dl vaaleaa siirappia

Valmistusohje

1. Murskaa fenkolinsiemenet ja anikset morttelissa. Sekoita ne sekä ruissihtijauhot, suola ja sooda.

2. Yhdistä piimä ja siirappi, lisää jauhoseokseen ja vaivaa taikinaksi. Jaa taikina 20 osaan, kaulitse pyöreiksi leipäsiksi ja pistele ne haarukalla.

3. Paista leivät keskilämmöllä kuivalla paistinpannulla, muutama minuutti molemmin puolin. Leivistä ei pidä tulla liian tummia. Anna jäähtyä ritilällä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme