Mainos
Mainos

Kaikenvärisiä paprikoita voi täyttää vaikka millä – jauhelihalla, lenkkimakkaralla, sienillä, tai kuten tässä reseptissä, salamilla. Kokeile.

Neljälle

  • 4 paprikaa
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 150 g salamia, hienonnettuna
  • 1 pieni lavakurkku, hienonnettuna
  • 3 tomaattia, hienonnettuina
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat, poista siemenet. Esikeitä ne kevyesti suolatussa vedessä 5 minuuttia, laita uunivuokaan ja uuniin 10 minuutiksi.

2. Paista sipuli, sekoita salamin ja vihannesten kanssa. Ota vuoka uunista.

3. Täytä paprika, ripottele päälle juustoa ja laita uuniin 15-20 minuutiksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme