Mainos
Mainos

Maukkaita suupaloja.

Neljälle

  • 2 levyä pakastettua voitaikinaa
  • 2-3 omenaa
  • kidesokeria
  • 4 rkl aprikoosimarmeladia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata taikina puoliksi ja kaulitse levyjä hieman. Jaa ne neljään osaan, laita leivinpaperille pellille ja pistele haarukalla. Paista 5 minuuttia uunin keskitasolla.

2. Kuori omenat ja lohko ne ohuesti. Ota pelti nopeasti uunista ja laita omenat taikinalle, ripottele halutessasi päälle hieman sokeria.

3. Paista 15-20 minuuttia uunin keskitasolla kunnes taikina on kauniin väristä ja omenat tuntuvat pehmeiltä. Levitä marmeladi heti päälle kun palat tulevat uunista.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme