Mainos
Mainos

Pariloidut lampaankyljykset fetajuustokastikkeessa

Kermainen juustokastike kruunaa tämä ruokalajin. Ranskankerman ja fetajuusto yhdistelmä maistuu herkulliselta sekä lihan että uuniperunoiden kanssa.

4 annosta

  • 8 lampaankyljystä
  • 4 isoa uuniperunaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • 100 g fetajuustoa
  • 2 dl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja kypsennä perunoita tunnin ajan.

2. Voitele lampaankyljykset oliiviöljyllä ja pariloi niitä 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Soseuta fetajuusto ja ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa kastike lampaankyljysten ja perunoiden lisukkeena.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme