Mainos
Mainos

Alkuperäisessä reseptissä tähän ruokalajiin olisi käytetty punasikuria eli radicchiota sen kirpeähkön maun takia. Meidän versiossamme salaattina on lollo rosso, mutta voi käyttää mitä tahansa haluamaasi salaattia.

4 annosta

  • 250 g salaatinlehtiä
  • 200 g parmankinkkua
  • 100 g parmesaanijuustoa
  • ½ punainen paprika

Kastike

  • 4 rkl hienoa neitsytöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita keskenään öljy ja balsamiviinietikka. Mausta suolalla.

2. Suikaloi paprika. Asettele paprika, salaatti ja parmankinkku näyttävästi lautaselle, höylää päälle parmesaania ja pirskota kastiketta annokselle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme