Mainos
Mainos

Broileri saa ihanan rapean pinnan, kun se paneroidaan parmesaanilla. Salaatti ja pasta sopivat kumppaneiksi.

Neljälle

  • 4 isoa broilerin reisi-koipipalaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 muna
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • 1 dl korppujauhoa
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinreidet suolalla ja pippurilla.

2. Kääntele ne vispatussa munassa ja sen jälkeen parmesaani-korppujauhoseoksessa. Nosta paneroidut reidet uunivuokaan. Tiputtele pinnalle hieman oliiviöljyä.

3. Paista uunin keskiosassa noin 40 minuuttia, tai kunnes broilerinreidet ovat kypsiä ja lihaneste kirkasta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme