Mainos
Mainos

Lämmitä krustadit ja täytä ne juuri ennen tarjoilua. Maukas alkupala, mutta sopii myös lisukkeeksi lihan tai paistetun lohen kera.

6-8 kpl

  • 6-8 krustadivuokaa

Muhennos

  • 2 rkl margariinia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 3-4 dl parsalientä
  • kahvikermaa
  • 400 g purkkiparsaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Paita margariini ja jauhot kattilassa. Lisää parsalientä ja kermaa. Mausta ja keitä 5-10 minuuttia.

2. Puolita parsanvarret, laita sivuun nuppuja koristeluun ja kääntele loput muhennokseen.

3. Levitä muhennos lämpimiin krustadivuokiin. Koristele nupuilla. Tarjoile heti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme