Mainos
Mainos

Tämä on Davidin lumesalaatti. Sen nimittäminen salaatiksi tekee siitä kevyen, vaikkakin puolet ateriasta on pastaa.

4 hengelle

  • 250g rusetti- tai perhospastaa
  • 230g ensiluokkaista tonnikalafilettä
  • 12 kirsikkatomaattia puolitettuna
  • nippu sinappikaalia (rucolaa) revittynä
  • 4 mozzarellapalloa neljään osaan jaettuna
  • 8 basilikan lehteä revittynä
  • 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

Jos ruoka on vastustamattoman hyvää, on tietämättömyys Davidin mielestä vain siunaus.

- Sillä aikaan kun pastat ovat kiehumassa suolatussa vedessä, valmista reseptin salaattiosa lisäämällä kirsikkatomaatit, sinappikaali, boccocini ja basilikan lehdet isoon salaattikulhoon.

- Lämmitä oliiviöljy paistinpannulla ja ruskista tonnikala jättämällä fileen keskiosa niin vaaleanpunaiseksi kuin mahdollista. Anna tonnikalan jäähtyä ennen kuin leikkaat sen paloiksi.

- Kun pasta on al dente, poista vesi ja huuhtele pasta kylmällä vedellä. Tämä auttaa pysäyttämään keittoprosessin, ja se pitää pastan jämeränä.

- Sekoita keitetty pasta yhdessä toisten aineiden kanssa ja mausta suolalla ja oliiviöljyllä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme