Mainos
Mainos

Parsakaalia löytyy tuoreena ja pakastettuna ympäri vuoden. Se on terveellistä ja kaunista. Sopii mainiosti pastan kaveriksi pekonin, oliivien ja valkosipulin kera.

Neljälle

  • 1 pkt spagettia, n. 500 g
  • 1 pkt pakastettua parsakaalia, n. 225 g
  • 2 pkt pekonia, suikaleina
  • 1-2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • oliiviöljyä
  • 1 kourallinen mustia oliiveja
  • juustoraastetta
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä parsakaalit, paista pekonit.

2. Keitä pasta, valuta ja sekoita oliiviöljyn, parsakaalin, pekonin ja valkosipulin kanssa. Mausta mustapippurilla. Tarjoile juustoraasteen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme