Mainos
Mainos

Maukasta ja helppoa. Voit vaihtaa pekonin suikaloituun savukassleriin.

Neljälle

  • 4 annosta spagettia
  • 250 g parsakaalia pienittynä
  • 1-2 valkosipulinkynttä silppuna
  • oliiviöljyä
  • 250 g pekonisilppua
  • 1 pieni prk mustia oliiveja
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Laita 2 rkl öljyä kattilaan, lisää valkosipulisilppu ja kuullota. Pane parsakaalin kukinnot kärisemään hetkeksi mukaan.

2. Ruskista pekoni pannulla rapeaksi, valulta talouspaperilla. Keitä pasta ja valuta. Kääntele spagetti parsakaalin joukkoon ja sekoita. Lisää oliivit ja murennetut pekonit. Tarjoile juustoraasteen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme