Mainos
Mainos

Ihanan täyttävä ja mahtavien makujen ruoka on tässä. Jos nuukailet paistorasvassa, voit suoda itsellesi kunnon keon parmesaania. Päälle vielä runsaat kierrokset pippurimyllystä, niin a vot.

4 hengelle

  • 500 g tuorepastaa
  • 300 g sekasieniä
  • 2 salottisipulia
  • 1 dl ruokakermaa
  • 25 g voita
  • suolaa ja mustapippuria

Pinaattisalaatti

  • 150 g tuoretta pinaattia
  • 2 dl keitettyjä, kylmiä kidneypapuja
  • 1 keltainen paprika
  • oliiviöljyä
  • balsamiviinietikkaa
  • suolaa ja valkopippuria jauhettuna

Tarjoiluun

  • parmesaanijuustoa vastaraastettuna

Valmistusohje

1. Pinaattisalaatti: Sekoita yhteen öljy, viinietikka, suola ja pippuri. Huuhtele ja kuivaa pinaatit, poista paksuimmat lehtiruodot ja paloittele lehdet. Huuhdo ja halkaise paprika, poista siemenet ja kalvot, suikaloi. Sekoita pinaatti- ja paprikasuikaleet sekä pavut. Kaada päälle kastike juuri ennen tarjoilua.

2. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Kuori ja silppua salottisipulit hienoksi. Kuullota sipulisilppua ja sieniä voissa viisi minuuttia.Lisää kerma, keitä hieman kokoon ja mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Tarjoile sienikastike pastan kera ja raasta päälle runsaasti parmesaania. Pinaattisalaatti kruunaa annoksen.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme