Mainos
Mainos

Pasta vaatii seuraa. Mielellään kastikkeesta. Tavallisesti se saa kaverikseen tomaatti- tai jauhelihakastikkeen. Tässä se saa uuden seuralaisen tonnikalakastikkeesta.

Neljälle

  • 1 prk tonnikalaa vedessä, n. 425 g
  • 2 rkl margariinia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl kahvikermaa
  • 1 pieni rasia anjovisfileitä, n. 50 g
  • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
  • keitettyä pastaa

Valmistusohje

1. Paista margariini ja jauhot, lisää kerma ja anjovislientä kunnes saat sopivanpaksuisen kastikkeen. Keitä 5 minuuttia.

2. Kääntele mukaan hienonnetut anjovikset ja persilja.

3. Aseta pasta vadille, laita päälle tonnikalapalat ja kaada tonnikaloille kastike.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme