Mainos
Mainos

Pata porsaankääryleillä

Helppo ja maukas pata, joka ei ole kovin vaikea valmistaa.

Neljälle

  • noin 600 g viipaloitua sianlapaa
  • 8-10 pientä tomaattia, kaltattuja ja kuorittuja
  • 1 tl timjamia
  • 1 purjo paloina
  • 6-8 perunaa, lohkoina
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 2 dl naudanlientä
  • suolaa, pippuria ja paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Mausta lihat, kääri rullalle ja kiinnitä hammastikuilla. Ruskista kääryleet ja laita ne pataan muiden ainesten kera. Hauduta kannen alla 35 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme