Mainos
Mainos

Ruokaisat salaatit ovat illanistujaisten suosikkeja. Ne maistuvat myös lounaaksi tai iltapalaksi.

6 annosta

170 g pekonia

1 kg kypsiä, kiinteämaltoisia perunoita

300 g kermajuustoa tai Emmental-juustoa

200 g öljyssä säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja öljyineen

4 keitettyä munaa

mustapippuria myllystä

suolaa

10 vihreää oliivia

1 ruukku persiljaa

20 g rucolaa

Valmistusohje

Laita pekoniviipaleet kylmälle pannulle ja käännä kypsymisen aikana.

Paista, kunnes pinta on rapea.

Kuori kypsät perunat ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Kuutioi juusto ja sekoita muiden ainesten joukkoon.

Valuta sekaan aurinkokuivatut tomaatit öljyineen.

Lohko keitetyt munat ja nosta hetkeksi sivuun.

Rouhi joukkoon mustapippuria ja mausta suolalla.

Lisää oliivit ja hienonna sekaan persilja.

Sekoita lopuksi joukkoon rucola.

Laita salaatti tarjoiluvadille ja koristele munanlohkoilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme