Mainos
Mainos

Lähes kaikki persialaiset ruoat tarjoillaan jonkinlaisen jogurtin kanssa. Sitä käytetään sekä kastikkeena että ainesosana. Jogurtin etu tuoreeseen maitoon verrattuna on sen parempi säilyvyys lämpimässä ilmastossa.

Neljälle

Jogurttia kurkun ja mintun kera

  • 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
  • 1/3 lavakurkku
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl kuivattua minttua tai 2 rkl hienonnettua tuoretta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Jogurttia rusinoilla ja pähkinöillä

  • 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
  • 2 rkl rusinoita
  • 2 rkl hienonnettuja saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Jogurttia kurkun ja mintun kera: Kuutioi kurkku, purista valkosipuli. Sekoita kaikki ainekset ja laita kylmään maustumaan.

2. Jogurttia rusinoilla ja pähkinöillä: Sekoita kaikki ainekset ja laita kylmään. Säästä hieman pähkinöitä ja rusinoita koristeluun.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme