Mainos
Mainos

Vuohenjuusto antaa gratiinille ihanaa makua, mutta voit toki vaihtaa sen myös muuhun juustoon, jossa on makua. Voit syödä gratiinin sellaisenaan tai salaatin kera, se on myös erinomainen lisuke paistetulle lihalle, kanalle tai maukkaalle kinkulle.

Neljälle-kuudelle

  • ¾-1 kg perunoita, ohuina viipaleina
  • 100 g vuohenjuustoa, karkeasti raastettuna
  • 3 dl kermaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Lado perunat vuorotellen vuohenjuuston kanssa uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla kerrosten välissä. Kaada päälle kerma niin että se lähes peittää perunat.

3. Paista kypsäksi uunin keskitasolla n. 50 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme