Mainos
Mainos

Hauska ja erilainen drinkki-purtava ovat itsetehdyt perunalastut. Saadaksesi oikein ohuita viipaleita perunoista, voit käyttää juustohöylää. Jos käytät eri perunalaatuja, kuten siikliä, rosamundaa, sinistä kongoa ja bataattia, saat samalla kauniin värisinfonian.

Neljälle

  • 1 kg perunoita, mielellään eri laatuja
  • 2 l öljyä friteeraamiseen
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja viipaloi ne hyvin ohueksi, esim. juustohöylällä. Kuumenna öljy 190-asteiseksi. Keitä perunalastuja pieni erä kerrallaan. Lastujen pitää paistua kullanruskeiksi.

2. Nostele lastut valumaan talouspaperin päälle. Suolaa ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme