Mainos
Mainos

Keitetyt perunat voit soseuttaa juuressurvimella tai esimerkiksi sähkövatkaimella, jolla saat tehtyä ilmavan soseen. Jotkut haluavat muusinsa pienten sattumien kera, toiset haluavat pyreemäisemmän koostumuksen. Kokeile, mistä pidät parhaiten!

Neljälle

  • 1 kg perunoita
  • 20 g voita
  • 3 ½ dl maitoa
  • suolaa
  • jauhettua valkopippuria
  • halutessasi hieman jauhettua muskottipähkinää

Valmistusohje

1. Keitä perunat ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Keitä palat pehmeiksi vedessä.

2. Muussaa perunat. Lisää voi, suola ja pippuri. Jos haluat, voit myös maustaa muusia ripauksella muskottia.

3. Lämmitä maito ja lisää perunoihin vähän kerrallaan samalla vatkaten. Kun muusi on saavuttanut haluamasi koostumuksen, se on valmista.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme