Mainos
Mainos

Näissä perunaohukaisissa raastettu peruna sekoitetaan lettutaikinaan, joka tekee siitä jämäkän ruokalajin. Tarjoile pekonin ja puolukoiden kera.

Neljälle

  • 800 g perunoita
  • 1 kananmuna
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 3 dl maitoa
  • 2 tl suolaa
  • 50 g voita
  • puolukkasurvosta
  • paistettua pekonia

Valmistusohje

1. Tee lettutaikina munasta, jauhoista ja maidosta.

2. Kuori perunat ja raasta raastinraudalla suoraan taikinaan jotta raaste ei tummu. Suolaa taikina.

3. Paista taikinasta pieniä lettuja voissa keskilämmöllä, niin että peruna ehtii kypsyä kauttaaltaan. Tarjoile puolukkasurvoksen ja paistetun pekonin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme