Mainos
Mainos

Tämän ruokalajin voi loistavasti ottaa mukaan lounaaksi työpaikalle, se sopii hyvin myös iltapalaksi. Mangoldinlehdet ovat maukkaita, mutta ne voi myös vaihtaa tuoreeseen pinaattiin tai muihin lehtivihreisiin.

Neljälle

  • 3-4 keitettyä perunaa
  • 1 kovaksi keitetty kananmuna
  • 1 ruukku mangoldinversoja
  • ½ punasipuli
  • muutama oliivi
  • 50 g fetajuustoa
  • ½ dl kevytviiliä tai -jugurttia

Valmistusohje

1. Keitä perunat ja kuori ne lämpiminä. Perunoiden jäähdyttyä, viipaloi ne.

2. Laita kananmuna kattilaan kylmään veteen ja liedelle. Ala ottaa aikaa kun vesi kiehuu. 9 minuutin kuluttua muna on kovaksi keitetty. Huuhtele se kylmässä vedessä, kuori ja viipaloi.

3. Laita perunaviipaleet lounasrasian pohjalle, lado päälle kananmunaviipaleet, ohuita sipuliviipaleita ja mangoldinversoja. Sekoita fetajuusto ja viili keskenään, muussaa rakenne haarukalla ja laita salaatin päälle. Koristele muutamalla oliivilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme