Mainos
Mainos

Pienet, maukkaat uudet perunat sopivat erittäin hyvin raikkaaseen perunasalaattiin. Tämä ruoka sopii hyvin grilliherkkujen oheen tai kesäjuhlien noutopöytään. Ohje on helppo tuplata tai moninkertaistaa tarvittaessa.

Neljälle

  • 1 kg varhaisperunoita
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 2 rkl kaprista

Valmistusohje

1. Keitä perunat ja puolita ne, kun ne ovat vielä lämpimiä.

2. Sekoita keskenään kermaviili ja majoneesi sekä suola ja pippuri ja kääntele perunoiden sekaan.

3. Suikaloi kevätsipulit ja sekoita ne sekä kaprikset perunasalaattiin. Anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme