Mainos
Mainos

Pestokastikkeella, sitruunalla ja oliiveilla maustettu majoneesi

Ihanaa majoneesia esimerkiksi voileivälle, salaattiin tai hampurilaisen väliin.

Ainekset

  • 2 rkl Saclà pestokastiketta (alla Genovese tai Rucola)
  • 2 rkl majoneesia
  • 2 rkl mustia kivettömiä oliiveja
  • 1 dl Limmi sitruunamehua
  • loraus Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä

Valmistusohje

Sekoita pesto ja majoneesi hyvin keskenään tehosekoittimella. Hakkaa oliivit pieneksi silpuksi ja lisää ne pestoseokseen. Lisää sitruunamehu sekä oliiviöljy. Sekoita kunnes seos on tasaisen pehmeä.

Säilytä jääkaapissa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme